Lecturi de vacanta II

La fel de repede am citit si cartea Adrianei Saftoiu consacrata purtatorilor de cuvant post-revolutionari. Indiferent de ceea ce noi credem despre Adriana Saftoiu, mai ales in relatia cu fostul ei sef Traian Basescu, demersul de a alcatui o asemenea carte de interviuri, “Purtatorii de cuvant post-revolutionari ai executivului“ este de apreciat. Adriana dovedeste prin aceasta carte ca, dincolo de functiile publice efemere, este un ziarist pur sange care vrea sa inteleaga cum merge comunicarea publica dintr-o pozitie pe care si ea a exersat-o.
Lecturand volumul Adrianei Saftoiu un lucru mi s-a parut ciudat: singurul dintre sefii despre care fostii purtatori de cuvant vorbesc cu retinere sau cu critica este Adrian Nastase. O fi vreo intamplare?

5 comentarii

Din categoria Uncategorized

5 răspunsuri la „Lecturi de vacanta II

 1. Avem tendinţa de a muta conştiinţele spre bine şi rău, alb şi negru. Nu cred că putem face aşa ceva. Nici doamna Săftoiu nu s-a infectat de la Traian Băsescu şi nici invers. Nu putem să comunicăm dacă suntem total opuşi în doctrină, în idei? Mi se pare mai grea comunicarea cu unul care gândeşte identic, pentru că nu ai despre ce anume vorbi. Domnia voastră vorbiţi despre Traian Băsescu ca despre un agent contaminat şi contaminant. Să nu-mi amintesc eu că unele dintre guverne în care a luat parte erau şi ale originilor PSD? Să nu-mi amintesc că şi PD este din originile PSD? În România partidele care au fost surori odată se bat mai tare decât cele născute antagonice. Se vorbea de unirea PD cu PNL, acum îşi scot ochii şi orbeceiesc în întuneric. Mi-l aduc aminte pe domnul Meleşcanu când era cel mai PDSRist dintre toţi. Unde este acum? Există o perversitate a culorii politice.
  Domnule Deputat, îmi mai puteţi spune astăzi două partide prietene?
  Desigur, cu excepţia UDMR care este prieten şi cu România Mare dacă este cumva la putere.
  Nu ar fi un caz de normalitate ca toţi parlamentarii şi cu guvenanţii şi cu preşedintele să fie prieteni şi să discute calm şi fără exprimări febrile despre anumite probleme principiale care fac rău sau bine României?

 2. Dl.Mihalache vreau sa stiu cum de v-ati permis sa-l faceti marlan pe dl presedinte Mircea Geoana?
  Chiar nu aveti putin raspesct pe domnia sa?
  Eu chiar nu pot intelege asta, sincer.

 3. alexandra

  hei daca ai blog ar trebui sa scrii cind ti s-a intimplat ceva atit de important precum stergerea de pe lista de candidati…

 4. Poate că i-au luat şi PC-ul…

 5. ionel

  Mai Dane,

  Liceul Lenau, crescut in Timisoara, secretar UTC in timpul liceului, de pe bancile facultatii numai in Bucuresti. Pai ce legatura ai tu mama cu Maramuresul? Inteleg, daca candidai pt. Timis sau Bucuresti. Dar pt. Maramures?

  numa’ bine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s