Romania ridicola

„Ultima ştire ciudată din România”, cum a tratat Associated Press „cazul flăcării violet”, a fost preluată, dacă m-am documentat eu bine, de vreo 180 de publicaţii de pe continentul Nord-American. Printre care şi unele, desigur, neimportante, precum Washington Post, New York Times, Forbes sau Boston Herald. România poate să fie mândră. După Dracula, are acum ca brand de ţară – ca tot vrea doamna Udrea să promoveze brandul de ţară – conspiraţia „flăcării violet.”

Să fiţi convinşi că citiţi bine. Nu e vorba nici de Vanuatu, nici de vreo altă ţară unde se joacă pe obiceiuri tribale, ci chiar de România. Unde conspiraţia „flăcării violet” a ucis un politician plin de idei şi purtător de speranţe, adică pe Mircea Geoană.

Ieri la televiziuni am asistat la un veritabil festival de parapsihologie, aflând tot felul de lucruri interesante…De pildă, din literatura de specialitate l-am redescoperit pe domnul Albert Ignatenco, specialist sovietic în influenţare psihologică. Autorul cărţii de popularizare despre flacăra violet, care face probabil deliciul gospodinelor care se înghesuie la chioşcurile de ziare, a fost brusc popularizat. Ba chiar am văzut şi un general reşapat, doctor, înţeleg înălţat în grad graţie prieteniilor lui cu Corneliu Vadim Tudor, fost director al Centrului de Studii Psihotronice şi Ufologice (ţara românească dă bani pentru aşa ceva?), care ne-a explicat că „atacul realizat are un scop, iar scopul are o finalitate.” Oricum, mă simt mai liniştit să ştiu de la acelaşi domn doctor general că „cel mai apărat preşedinte a fost Ion Iliescu”. Probabil pentru că nu crede în Nostradamus…Şi că domnul Crin Antonescu avea un grup de femei extraordinare, ceea ce i-a indus energie pozitivă…

Ce am mai aflat noi în cursul zilei de ieri? De pildă faptul că violetul este stratul suprem al energiilor, ne-a spus un alt specialist, doamna Lidia Fecioru. Dar şi că grupurile în formă de pentagramă din jurul Casei Poporului au influenţat de la distanţă calitatea mentală a candidaţilor.

Deci, pe ansamblu, stăm bine. Suntem din nou o premieră pe plan mondial. Probabil prima ţară în care alegerile n-au fost fraudate prin mijloace cunoscute, ci prin flacăra violet. Mircea Geoană are măcar un merit. A mai pus o dată amprenta de ridicol asupra României.

P.S. Apropo, flacara asta violet nu ar face cumva ca si prostia sa doara, ca sa-l vedem un pic pe Mircea Geoana urlând?!

Reclame

6 comentarii

Din categoria Uncategorized

6 răspunsuri la „Romania ridicola

 1. Iozefini

  Apropo de zona din jurul casei poporului.
  Mai sunt acolo si alti factori care cred c-au influentat de la distanta calitatea mentala a candidatilor: cacati de om si ciine vagabond, balega de cal de la carutele tiganesti care o taie prin balarii, precum si sperma uscata de la politistii din jeep-ul alb care se intilnesc tot in acele balarii cu amicele lor din tiganie.

 2. Total de acord! Penibil. La fel de penibil si Basescu care umbla cu psihopupu dupa el. Cu Geoana e mai usor, il dati jos. Dar ce facem, pe cine puneti? Adrian Nastase e cel mai anti-Basescu om al PSD. Cel putin e busola mea anti-basel. Dar totusi nu vreau ca cel mai bun PSD-ist sa fie unul care a pierdut la Basescu.
  Aveti solutii?

 3. MARIN

  Stimate DOMN,
  Aveti perfecta dreptate !
  Iata ca traim vremurile in care trebuie sa dam crezare dictonului care spune ca: „Romania este o tara minunata dar, pacat ca este locuita”

 4. Parcă numai Geoană ar urla?! …

 5. Romania ridicola ? Mda: ar putea fi un subiect,n’asa?
  Caragiale spunea:”Romania e o tara ori eminamente agricola, ori eminamente ridicola !”
  Cum la capitolul agricultura avem cam multe bube,…..
  Scuze, am despartit pe Geoana de Romania intentionat:Geoana este un produs al meandrelor acceptate si cultivate de Iliescu,in partidul sau;a devenit un ridicol de situatie: situatia prin care a acces, pare mai ridicola decat produsul acestei situatii……

 6. Dane, nu cumva am fost colegi?
  {sc. gen. nr.1 Cimpina, cls. a 6-a….}

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s